Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 aprilie 2012

deja mă doare capul

nici bine nu te-ai trezit că deja mă şi doare capul.
Da, mi-l faci iar calendar!
urăsc să găseşti mereu numai la mine un mare haos. poate că sunt haotică dar "lucrurile" mele le găsesc din prima fiindcă haosul meu e bazat pe logică.
când încep să caut ceea ce am nevoie înseamnă că spaţiul mi-a fost perturbat de elemente străine, de persoane care muncesc titanic să mă schimbe, să devin o clonă a ideilor lor personale şi lipsite de sens şi logică. Nu tu argumente pertinente, nu tu idei să pună punctui pe I, doar vorbărie goală şi circ. N-am probleme mentale, căci nu încep şi urlu din senin în parc cand cineva nu-mi împărtăşeşte ideile. dacă mi se pune adevărul în faţă îl iau ca atare şi văd ce e de făcut. sunt doar obosită de "elementele" care îşi închipuie că mă cunosc de parcă ar fi trăit cu mine 20 de ani. alti au trăit atât cu mine şi au trăit degeaba. nu mai înghit închipuiţii care cred că cunosc mintea umană şi fac o facultate de 2 bani, nu profesează dar se cred mari specialişti.
mi-e scârbă de oamenii disperaţi să iasă din mediocritatea lor făcât circ ieftin exact acolo unde nu-şi are locul. limbajul pompos nu mă caracterizează, văd că acest aspect îi preocupă pe aceşti oameni dornici de afirmare, neah, îţi dă un aer mai sofisticat.
nu mai vreau ca dimineaţa şi toate zilele să-mi fie stricate de astfel de "făpturi" înzestrate cu darul de a te enerva la culme si apoi să te aducă până la a îndesa un pumn mic şi finuţ într-o gură spurcată care nu mai tace fiindcă i s-a "stricat" discul.
deja sunt enervată până la culme şi o sa ajung să păruiesc şi o să jupoi în mod constant. dacă aş avea o telecomandă pentru tot ce mă înconjoară aşa aş da un "off" bazaconiilor supărătoare. mai bine v-ati muta pe Pluto. acolo e prea linişte şi e nevoie de voi!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu