Faceți căutări pe acest blog

duminică, 21 februarie 2010

In luna iubirii, la caldurica sau in aer liber?

Toate cuplurile isi fac planuri in luna februarie. “Ce cadou sa-i fac iubitului?” Asa se intreaba una pe alta fetele inainte de a sarbatori cea mai comerciala importata din America, Valentine’s Day. Toata lumea merge in Promenada Mall sau in magazinul Dumbrava caci acolo sigur vom gasi cadoul potrivit. Treaba legata de cadouri se poate rezolva dar intrebarea e cum sa-ti petreci aceasta zi alaturi de persoana iubita. O mica plimbare trebuie sa faci cu iubitelul chiar daca vremea e… ca vremea, schimbatoare. Ori e ger de se face un polei de toata frumusetea ori se incalzeste si se fac balti de marimea Marii Caspice. In ambele situatii exista cate ceva neplacut: fie vizite la urgente cu cu picioruse si manute rupte, fie iti strici cizmulitele cumparate special pentru a sarbatori.
Daca tot vreti sa luati aer, locurile recomandate pentru promenade sunt parcurile in general deoarece nu sunt atat de periculoase precum orice trotuar din Sibiu. Parerea mea, cea mai puna alegere ar fi parcul Sub Arini. Este foarte mare si sigur va puteti gasi locul vostru unde sa va scrijeliti initialele.
O alta optiune ar putea fi patinuarul, daca este bine functionabil si in primul rand unul dintre voi stie sa se dea pe patine. Doar nu vreti sa va petreceti amandoi ziua la urgente.
Daca vreti sa stati la caldurica cel mai recomandabil e o piesa de teatru. La teatrul “Radu Stanca” de ziua indragostitilor este pusa in scena “Hamlet” a lui Shakespeare. Sau ati putea alege o expozitie, ca de exemplu, “Expozitia El si Ea in lumea vie”.
Seara o puteti petrece intr-un club, oricare, fiindca toate sunt generoase in aceasta perioada. Ori fetelor puteti gati o cina special pentru voi si iubitii vostri si sa vizionati un film de dragoste cum ar fi “Romeo si Julieta” sau “Memoriile unei gheise”.
Alegerile sunt ale voastre, sunt atatea posibilitati. Dar cel mai frumos ar fi sa sarbatoriti si Dragobetele. Merita.

Dede

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu