Faceți căutări pe acest blog

luni, 30 mai 2011

being in love...is human nature...

Iubirea este unul dintre cele mai frumoase sentimente...mda, ştiu, sună a clişeu expirat şi enervant. Ceea ce vreau eu să spun în această scurtă postare e că doar ideea de a iubi, de a fi îndrăgostit, de a simţi acei fluturaşi în stomac e frumoasă.
Zilele astea am fost la concertele din cadrul FITS unde m-au încântat Holograf şi Direcţia 5, şi culmea, eu nu-i ascult aproape deloc. Dar cântecele lor, prestaţia lor live, apropierea lor de public încălzeşte şi cea mai rece inimă. Versurile lor te fac să fi mai optimist, mai cu mult curaj, mai sentimental, mai bun, mai darnic. Şi nu trebuie să fi cu "lipitoarea" în braţe ca să fi fericit. Doar ideea de iubire te duce cu gândul la ceva pozitiv. Cânţi cu patos, cânţi şi mai şi dacă ai prieteni pe lângă tine.

Dacă stăm şi gândim, realitatea nu e chiar aşa. Sunt atât de multe variabile în vieţile noastre. Fie suntem solo, sau alergăm după 5 iepuri, tot nu ajungem să cunoştem sentimentul absolut de iubire. Îl cunoaştem doar când găsim sufletul pereche.

Cam atâtica pentru moment...deja sunt cam obosită că dee, mi s-au fript o ţârică neuronii, refăcând un articol (sigur ceva nu va fi bine nici acum).
Sper să vă găsiţi şi voi fericirea...sau măcar distraţi-vă şi bucuraţi-vă de Festivalul Internaţional de Teatru din Sibiu.

Pace vouă! Noapte buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu