Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 decembrie 2011

2 minute...

...de pierdere de timp,
de ceva nefolositor,
de ceva de-a dreptul cretin, lipsit de sens, tipic "AŞA NU"

2 minute irosite din viaţă...pe OTV...te aşteptai să fie altceva? nici măcar curiozitatea nu m-a împins acolo. Aşa se întâmplă când telecomanda nu e la tine...bine că au fost doar 2 minute.
mizerabil...insul era de-a dreptul respingător. nu prin aspect ci prin atitudine, limbaj şi prostie debordantă. Şi mai făcea inteligentul suprem, atotştiitor, cu dreptatea în mână...ăăăă, care dreptate? mai poţi pretinde de la cineva care îşi face înterlocutorul prost, că vezi tu ştie el prea bine?

nu mai ştiu ce înseamnă azi profesia de jurnalist...una am învăţat şi alta văd...şi încă n-am terminat studiile. E de-a dreptul mult prea şocantă diferenţa dintre cum ar trebui să fie şi cum este mass media.

jurnalist poate fi şi un tractorist cu gura slobodă şi mult tupeu infect, orice piţipoancă semi-mută, dar cu clanţa mare când e prinsă în offside, dar neah vezi tu, e asistentă tv. de parcă e nevoie de o asistentă pe post de bibelou mobil.

jurnalistul trebuie să fie imparţial, cică. vezi să nu! în realitate, dacă nu te "colorezi" într-un fel sau altul nu ai nicio şansă să reuşeşti în domeniu. e limpede de la o poştă de cum stă treaba. Antenele nu ştiu cum să se întreacă să-l ponegrească pe Băse, B1 îl pupă, aproximativ TVR-ul încearcă să fie amabil, că la urma urmei e televiziunea de stat şi este până la urmă un instrument al puterii. dar măcar nu vedem o aşa mare mizerie cum e pe "canalul" poporului.

...ies jurnalişti azi pe bandă rulantă. întrebi o piţipoancă în anul terminal al liceului ce vrea să devină şi ce-ţi răspunde: jurnalistă! că dee, are faţă bună de dat pe "sticlă"...sau mai degrabă ştie să dea sticlele pe gât.
avem absolvenţi înceţi rău la minte, care se mişcă lent, care niciodată nu pricep că o ştire trebuie scrisă şi difuzată cât mai repede...până vin de la eveniment, tre' să se hodinească, apoi e angoasa începutului şi aşa amână pe mâine, mâine se face poimâine, când e gata deja articolul subiectul e expirat. ori o variantă mai bună pentru subiecte de ştiri sunt copy- paste urile...că neah, nu mai e aşa mult de muncit şi prea sunt cu greşeli...cică...

e dureros că ies aşa soi de jurnalişti...sărmanii nici măcar nu ştiu în ce fel de juglă intră...nimic din ce înveţi la facultate nu coincide cu realitatea...avem o groază de pseudo-jurnalişti, parveniţi majoritatea, care umblă cu cele mai tâmpite mizerii, dar ei habar n-au ce li se pregăteşte defapt...

nu vă mai irosiţi timpul...SĂ SCOATĂ DRACU CINEVA OTV-UL DIN GRILA DE PROGRAME!

pace vouă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu