Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 iunie 2012

Diva's...

căutând ieri ceva remedii pe net pentru o pârleală la ştrand, am citit o chestie funny de pe blogul lui Cabral, legat de duduiele ce se încuie în solar pentru un bronz de milioane. frumuseţea cere sacrificii. sacrificii fac şi divele pop, alteori lucrurile le scapă din mână. o dată idolul adolescenţilor, azi mai mult o umbră a ceea ce a fost, cu ceva reveniri dar niciodată suficiente pentru a fi ce a fost - Britney Spears. aceeaşi soartă a avut-o şi Christina Aguilera. Prima mai are câte un pic de noroc şi la fiecare noroc mai şi gafează. Aguilera s-a făcut cât casa şi o mai şi arată.
erau dive, aproape că erau idolii adolescenţei mele, mi-e dor de muzica lor, dar parcă nu-i.
divele aproape întruchipau perfecţiunea: fericite, împlinite, cu lumea la picioare. what can I say...aparenţele înşeală.
când Britney a dat rateruri în viaţa personală, cariera muzicală a intrat în declin...a fost de râsul tuturor.
o melodie şi un videoclip care ilustrează perfect viaţa acestora e Everybody's fool de la Evancescence. la momentul apariţiei s-a lansat acuza că ar fi fost copiat după videoclipul piesei Everytime a lui Britney. poate că există câteva asemănări însă mesajul şi ideea în sine sunt diferite. în realitate nu face decât să expună adevărata viaţa a idolilor, să realizăm că în spatele zâmbetelor perfecte există numai minciuni.
ce pot să spun mai mult? There's nothing better than a GOOD LIE!...asta spune Amy Lee în videoclip, solista rock, preferata mea din liceu...şi cum aşteptam anişori pâna la lansarea următorului album...regret că nu pot ajunge la concertul trupei...altă dată...sper doar să se îndrăgostească de a noastră Românică şi să revină cât mai repede.
pentru moment cam atâtica...mai stau la umbră cât mai pot, sper numa' să se calmeze şi pielea mea de homar  făcut la cuptor, asta numai până mâine...altă umblătură....
până atunci  let' rock with Evanescence...Everybody's fooooooooooooool!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu