Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 aprilie 2011

Un francez a fost prins cu un roman in lesa

"Tribunalul Corectional din Carcassonne a decis amendarea cu zece euro a unui cuplu de homosexuali, prins de politisti pe o strada principala, care au observat ca unul dintre barbati il tinea pe celalalt intr-o lesa legata in jurul sexului.

Un barbat de 63 de ani isi tinea partenerul, un roman de 50 de ani, legat cu o lesa, prinsa de prohab, potrivit declaratiilor acestora, citate de www.20min.ch.

Astfel, cei doi au fost retinuti, de politistii municipali, sub acuzatia de atentat la pudoare, transmite MEDIAFAX.

Ei au fost dusi in fata unui judecator, sambata, care a decis amendarea cu zece euro, cu suspendare, cerandu-le celor doi sa-si rezerve jocurile intime la domiciliu."

Titlul acestei ştiri e unul taaare interesant. Te duce cu gândul la o "subjugare", la o discriminare, la un atentat la integritatea românului şi bla, bla, bla.
Dar dragul nostru românaş a beneficiat de acest tratament de bunăvoie şi nesilit de nimeni:))

Frumos joc erotic, îţi dai seama cât extaz, câtă plăcere... Cel mai probabil cei doi iubăreţi au ales să atingă apogeul în public, căci dee trebuie sa fie ceva palpitant pană să se consume tot. Doar că la ei nu prea se poate consuma ceva, având în vedere că sunt de acelaşi sex.

Apucăturile astea bolnave se pare, din nefericire, se tot înmulţesc şi cel mai trist e că din punctul de vedere a celor mai "liberali" e tot mai "normal".

Cert e că situaţia celor doi în momentul de faţă este amuzantă dar şi demnă de toată jena.

Românul nostru trecut de prima tinereţe se pare că avea nevoie de puţină adrenalină, dacă pot spune aşa, de ceva care să-i creeze palpitaţii dar tot ce a primit e o amendă, ruşine şi nou stigmat pe care noi toţi românii l-am putea primi, acela de "căţei retardaţi de companie" a străinilor.

Şi uite aşa un român mai face una, în afară de cazul "Mailat" de Spania. "Facem" cinste ţării noastre, care are ea imaginea pe care o are.

Ce să mai pretindem de la distinşi noştri conducători care ne conduc când noi singuri dovedim cât de cretini suntem.

Degeaba mai sunt câteva "minţi" luminate. Sunt doar papagali pentru că vorbesc şi o fac degeaba fiindcă românul ascultă şi râde ca la un horror pe care nu-l înţelege. Badea poate să spună multe, orice român cu scaun la cap poate să o facă dacă are şansa. Bendeac degeaba ironozează principale tipologii de români. Ironia, fie ea fină sau grosolană nu are niciun efect. Nimic nu se poate corecta. Noi, ca o turmă de oi ce suntem,hohotim zgomotos trăim cu impresia că înţelem ceea ce expune. Nu ajunge la noi mesajul. E undeva o sursă de bruiaj sau chiar capul nostru e incapabil să înţeleagă. Şi ne mai mirăm că trăim greu, că politicienii îşi bat joc de noi.

Practic noi românii suntem mai mereu ţinuţi în lesă. Fie din inconştienţă, fie din ignoranţă, fie... dar nici nu mă mai obosesc să caut motivele. Oricum noi suntem "prostimea" din Alexandru Lăpşneanul.

o concluzie? Mai are rostul?
Ştim doar să ne facem de cacao.

Trist.

Pace vouă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu