Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 aprilie 2011

horoscop funny

Berbec

Astăzi fie boleşti, fie eşti fresh şi ai chef să-l faci pe altul să-ţi facă treaba pe motiv că eşti în convalescenţă după o boală grea. Doar că trebuie să ai grijă în seama cui laşi toată munca ta că s-ar putea să se aprindă mai ales dacă este copilul tău şi e născut sub semn de foc. Să nu te incendieze el pe tine că atunci sare casa în flăcări. Grijă mare şi la ceea ce mănânci. S-ar putea să nu-ţi pice prea bine şi să ocupi compartimentul pentru o singură persoană toată ziua.

Taur

Dragă tăuraş, astăzi eşti îndrăgostit şi nehotărât. Pemtru că iubeşti două persoane total diferite care iţi oferă exact ceea ce ai nevoie. Pe fiecare le iubeşti în mod diferit şi nu te poţi lipsi de niciuna dintre ele pentru că eşti învăţat să ţi se ofere tot. Grijă mare să nu afle una de cealaltă că atunci va ieşi cu scântei. Ar fi bine să te hotărăşti pe cine alegi pentru că vei fi foarte încurcat şi din cauza asteniei de primăvară stai cam prost cu nervii. Nu-ţi arde neuronii căci aceştia nu se refac.

Gemeni

Grijă mare dacă ai obiceiul de a fi manipulator şi mai strecori şi "minciunele". S-ar putea să o păţeşti. Dacă "victimele" tale sunt născute sub semnul focului s-ar putea să te incendieze, cele de apă să te înece, cele de pământ să te îngroape de viu, iar cele de vânt s-ar putea sa-ţi ia cenuşa de la cei de foc şi să ţi-o împrăştie să nu se mai ştie de tine. Cel mai bine pentru tine este să fi să te străduieşti să fi onest chiar dacă ţi-e greu, că e împotriva firii tale duale capabilă să disimuleze.

Rac

Atenţie mare astăzi la ce mănânci, la ce haine porţi, să nu stai în curent sau să ieşi cu părul ud afară. Eşti foarte sensibil azi. Trebuie să duci o adevărată bătălie cu microbii, cu lucrurile şi chestiile murdare căci sistemul tău imunitar e la pământ. Dacă te trezeşti cu iritaţii să nu te alarmezi prea mult. Azi e ziua ta cea neagră şi fiecare nenoroc e o ocazie să faci haz de necaz, chiar dacă te ratează un tir şi nu te-a putut ocoli o căruţă. Asta e,hazardul.

Leu

Astăzi fiorosul leu e pus pe distracţii. Eşti binedispus, tare, tare vesel şi cu lipici la persoanele de sex opus. Nimeni nu poate rezita şarmului tău. Dar grijă mare să nu vânezi prea mulţi iepuri sau fă cumva să nu ştie unul de celălalt. Vorba aceea a românului: "nu alerga după mai mulţi iepuri că nu-i primzi pe niciunul". Dar pentru aceea respectă-te. Dacă ai vreun party nu ezita să faci o sesiune de shopping...mai ales daca eşti reprezentantul sexului frumos.

Fecioară

Dumnezeu cu mila astăzi. Vei avea sărmană Fecioară o zi grea la servici. Şef prost ca noapte cu pretenţii de mare expert şi mai filosof ca Socrate. Înarmează-te cu multă răbdare şi aşteaptă să vină seara pentru că doar atunci se va termina calvarul. Grijă mare să nu te intimideze şeful sa-ţi tremure mâinile că rişti să-i verşi cafea prea fierbinte. Mâine să dai de veste dacă ai supravieţuit şi te calificăm direct în finala de la Survivor.

Balanţă

Eşti genul de persoană echilibrată,... dar se face că astăzi nu prea faci echilibristică cu starile tale. Treci de la agonie la extaz mai repede ca maşinile de cursă. Cine te vede în halul ăsta sigur te va întreba "Bă tu eşti X-ulescule?". Revino cu picioarele pe pământ şi nu te mai lăsa afectată de decepţiile tale amoroase şi problemele existenţiale. Dă o sticlă de vin pe gât si pune-te la somn. Mâine vei fi fresh.

Scorpion

Scorpionule dragă, tu astăzi ai pus ochii pe cineva şi ai toate şansele să cucereşti cu şarmul tău inconfundabil. Scoate textele tale de agaţament, cele speciale şi oricine cade la picioarele tale. Dar fi onest şi nu te juca cu sentimentele fiindcă nu oricine merită să fie tras în ţeapă de tine. Oricum şi ţie îţi va veni rândul, stai liniştit. Deci, ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face.

Săgetător

Ziua ta e una "formidabilă" mai ales dacă ai nişte părinţi cicălitori. Ei sunt încăpăţânaţi că aşa sunt părinţi, tu eşti încăpăţânaţi că aşa eşti tu. Vrei o soluţie de împăcare? Spune-le că ai o petrecere, un majorat un chef monstru şi că te întorci mâine dimineaţă. Şi mâine dimineaţă să te întorci căci astăzi nu te împaci bine deloc, oricât de mult ai dori să laşi de la tine. Şi dacă tot ieşi din casă grijă mare la excese. Alcoolul nu-ti prieşte bine.

Capricorn

Cornutule, astăzi ai mania shoppingului. Mare atenţie la finanţe, mai ales dacă nu sunt ale tale şi trebuie să le înapoiezi, dar dacă e pe punga idiotului sau idioatei care te iubeşte la nebunie dă-i drumul, e un mod de exprimare a afecţiunii, a sentimentelor. Dar fi atent să nu pari materialist, fă-te că refuzi şi că cedezi că primeşti cadoul. Ziua ta va fi superbă. Şi totuşi nu-l mai ţine de prost persoana iubită.

Vărsător

Frumosul te impresioneză dar abţine-te cu voce subţire să faci exclamaţii gen "Ce draaaaaguuuuţ!" când vezi un căţel micuţ şi frumos. Nu fi hipersensibil şi încearcă să nu ai episoade lacrimogene la drame şi la filmele de dragoste. Îmcearcă să-ţi petreci timpul alături de persoana iubită şi dacă aceasta tinde să se îndepărteze de tine, dar străduieşte-te să nu o sufoci. Sigur o vei pune pe fugă dacă nu te abţi.

Peşti

Peştoiule, azi intri la apă. Faci curăţenie în dulap şi descoperi că hainele nu-ţi vin prea bine ori pe cele încă bune le-au ros moliile sau sunt pătate de nici cu Vanish nu le mai scoţi. Sfatul specialistului: aruncă toate ţoale şi împrospătează-ţi garderoba. Şi nu te băga la second hand-uri. Sunt primele ţoale care se strică în dulap.







P.S.

Horoscop conceput şi din nevoie nu doar din amuzament.
Sper să fie bun pentru radio. Domnu' Grad, stimaţi coleguţi de echipă...SUSŢINEŢI-MĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu